Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
 • Prelucrare, sablare sticla

  Prelucrare, sablare sticla

  Prelucrare cant sticla diverse marimi, taiere sticla in forme regulate sau neregulate, gaurire la diametre solicitate.

  Detalii
 • Sticla colorata Lacobell

  Sticla colorata Lacobel

  Confera ambientului un design modern. Ideala pentru placari cu sticla in restaurante, receptii si interioare rezidentiale: bai, bucatarii sau pentru utilizarea in domeniul mobilei.

  Detalii
 • Prelucrare oglinzi

  Prelucrare oglinzi

  Oglinzi taiate in forme solicitate, prelucrare oglinzi cu cant de 3 si 4mm, gaurire la diametre solicitate.

  Detalii
 • Sticla laminata

  Sticla laminata

  Utilizata pentru balustrade, cabine de dus, paravane si panouri are rol atat de protectie, cat si unul estetic si de design.

  Detalii

COMANDA ACUM

Prelucrare, sablare sticla

Divizia de prelucrare a sticlei realizeaza o gama variata de operatii cum sunt taiere, prelucare cant, gaurire, decupare, gravare - sablare geam si oglinzi. Aceste procese au ca rezultat obtinerea de produse din sticla destinate mobilierului si constructiilor (blaturi, trepte, balustrade, usi, etc.) cu forme diverse sau decupaje complexe. Calitatea finisarii este asigurata de masinile cu prelucrare automata CNC.

 

Prima operatie in cadrul prelucrarii sticlei il reprezinta taierea. Din stocurile proprii achizitionate de la producatori consacrati sticla este taiata cu ajutorul utilajelor performante automate pentru sticla float si pentru geam duplex. Tehnica de top ne permite sa oferim precizie in taierea panourilor cu forme regulate si neregulate.

 

Urmatorul pas in prelucrarea sticlei il reprezinta formarea cantului care presupune prelucrarea muchiilor bucatilor de geam cu utilaje ce confera sticlei siguranta in manipulare si functionalitate. In hala GRS cantuirea sticlei se poate realiza atat pe suprafete drepte, cat si pe suprafete neregulate, curbate. Rotunjirea colturilor este intalnita mai ales in producerea blaturilor de masa, glafuri, cantuire care se face si din motive de siguranta.

 

Utilajele folosite in cadrul diviziei de prelucrare a sticlei ne permit onorarea comenzilor de cantu cu float de 3,4,6 mm, float chimic, sablare chimica, cant drept de 4 si 6 mm.

 

Totodata, sticla este supusa, la cerere, si operatiei de gaurire, respectiv gauri de 6, 20, 28 mm.

Parteneri:
Parteneri prelucrare sticla si oglinda