Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
 • Prelucrare, sablare sticla

  Prelucrare, sablare sticla

  Prelucrare cant sticla diverse marimi, taiere sticla in forme regulate sau neregulate, gaurire la diametre solicitate.

  Detalii
 • Sticla colorata Lacobell

  Sticla colorata Lacobel

  Confera ambientului un design modern. Ideala pentru placari cu sticla in restaurante, receptii si interioare rezidentiale: bai, bucatarii sau pentru utilizarea in domeniul mobilei.

  Detalii
 • Prelucrare oglinzi

  Prelucrare oglinzi

  Oglinzi taiate in forme solicitate, prelucrare oglinzi cu cant de 3 si 4mm, gaurire la diametre solicitate.

  Detalii
 • Sticla laminata

  Sticla laminata

  Utilizata pentru balustrade, cabine de dus, paravane si panouri are rol atat de protectie, cat si unul estetic si de design.

  Detalii

COMANDA ACUM

Sticla colorata Lacobel

Sticla colorata Lacobel reprezinta un element ideal pentru a da culoare ambientului unde este folosita. In acest sens sticla colorata este utilizata in special pentru placari sticla in spatiile publice cum ar fi receptii de firme, restaurante sau magazine si in spatii rezidentiale: bai, fronturi de lucru, pereti bucatarii, etc. Este un element de design folosit des la realizarea mobilierului: blaturi, rafturi, usi din sticla, decoratiuni.

 

Avantajele utilizarii sticlei colorate Lacobel:

♦ confera design modern, in pas cu noile tendinte din domeniul amenajarilor interioare. Acest gen de sticla produce un plus de culoare si lumina peretilor si pieselor de mobilier, prin aspectul inovativ si creativ.

♦ poate fi folosita ca tabla de scris cu marker-ul. Este usor de curatat si intretinut. Aceasta obiect de folosinta poate duce la economisirea spatiului, lumineaza interioarele si anima mediul ambiant cu reflexii si stralucire.

♦ suprafata din spatele sticlei este acoperita cu lac care o protejeaza impotriva deteriorarii. De asemenea, asigura durabilitate culorii. Luciul sticlei lacuite este foarte intens, ceea ce confera culorilor mai multa stralucire.

♦ are rezistenta la umiditate datorita compozitiei speciale a lacului. Acest fapt o face ideala a fi folosita in medii cu umiditate crescuta, bucatarii si bai.

Parteneri:
Parteneri prelucrare sticla si oglinda