Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
 • Prelucrare, sablare sticla

  Prelucrare, sablare sticla

  Prelucrare cant sticla diverse marimi, taiere sticla in forme regulate sau neregulate, gaurire la diametre solicitate.

  Detalii
 • Sticla colorata Lacobell

  Sticla colorata Lacobel

  Confera ambientului un design modern. Ideala pentru placari cu sticla in restaurante, receptii si interioare rezidentiale: bai, bucatarii sau pentru utilizarea in domeniul mobilei.

  Detalii
 • Prelucrare oglinzi

  Prelucrare oglinzi

  Oglinzi taiate in forme solicitate, prelucrare oglinzi cu cant de 3 si 4mm, gaurire la diametre solicitate.

  Detalii
 • Sticla laminata

  Sticla laminata

  Utilizata pentru balustrade, cabine de dus, paravane si panouri are rol atat de protectie, cat si unul estetic si de design.

  Detalii

COMANDA ACUM

Uz rezidential

GRS GLASS a adaugat in portofoliu si sticla laminata utilizata pentru balustrade, cabine de dus, paravane si panouri. Acest tip de sticla are atat rol de protectie, cat si unul estetic si de design.

 

Obtinuta prin suprapunerea a doua sau mai multe foi de sticla, fiind prevazuta cu un strat intermediar de folii sintetice, avantajul sticlei laminate consta in faptul ca, la o eventuala spargere, fragmentele de sticla rezultate raman atasate de folia de plastic, minimalizand astfel riscul unor accidente.

GRS GLASS ofera produse realizate pe o linie de productie moderna, avand in echipa oameni cu experienta in domeniu, astfel puteti fi siguri ca veti beneficia de servicii de cea mai buna calitate.

Parteneri:
Parteneri prelucrare sticla si oglinda